УКР
ENG
POL
BUL

Корисні відео для аналізу стану справ в бізнесі або початку нового проєкту

Освітні відео матеріали для бізнесу від Дія.Бізнес — це цінний ресурс, який надає підприємцям, які починають власний бізнес, власникам бізнесу з досвідом і фахівцям у сфері бізнесу можливість отримати корисні знання, поради та інсайти. Ці відеоматеріали створені для того, щоб допомогти у розвитку бізнесу, підвищенні ефективності роботи, а також вдосконаленні навичок у різних аспектах управління та маркетингу. Безкоштовні відео надають доступ до широкого спектра навчального контенту, включаючи уроки з управління, маркетингу, фінансів, стратегії, розвитку особистості та багато іншого. Залучено ефективних експертів з різних сфер бізнесу, які діляться своїми знаннями, досвідом та кращими практиками з аудиторією.   Одна з найбільших переваг безкоштовний доступ для всіх. Ви можете переглядати їх у вільний час та в будь-якому місці, де є Інтернет.

«Конструктор документів» ІнстаДок допоможе економити час та зменшити кількість помилок в документах. Оптимізуйте свій бізнес за допомогою автоматизації процесів роботи з документами. Створюйте професійні документи легко та швидко! Наш конструктор документів дозволить вам створювати належні та зрозумілі документи без необхідності у глибоких знаннях права. Почніть використовувати ІнстаДок вже сьогодні!
 

Як і у кожного громадянина у нас до держави багато питань, але сьогодні ми хочемо подякувати та похвалити державу за те що зробить масове онлайн-навчання для усіх бажаючих.
Рекомендуємо усім бажаючим робити свій бізнес більше ефективним переглянути ці відео. По суті це витримки з курсу MBA

🔸Модуль 1. Аналіз бізнес-моделі 

🔸Модуль 2. Управління фінансами  

🔸Ціноутворення та собівартість

🔸Модуль 3. Організація бізнесу та управлінські навички

🔸Ефективна організація комерційної нерухомості 

🔸Модуль 4. Побудова сервісу 

🔸Як бізнесу бути сервісним у комунікаціях 

🔸Модуль 5. Маркетинг

🔸Розвиток бізнесу через цінності 

🔸 Про електронний документообіг та автоматизацію документообігу

Дата публікації: 28.04.2024

Продиктуйте текст для пошуку
Готово